SIM Only + Internet

Door de enorme stijging van het gebruik van smartphones en daarmee mobiel internet wordt ook een SIM Only abonnement inclusief databundel (internet) steeds vaker aangeboden door de grote telecomproviders. Een SIM Only + Internet abonnement bijna hetzelfde als een ‘gewoon’ SIM Only abonnement, alleen zit er een een extra bundel bij waardoor u ook (vaak onbeperkt) gebruik kunt maken van mobiel internet op uw mobiele telefoon, dan wel smartphone. Iedereen die in het bezit is van een goedwerkende smartphone die mobiel internet ondersteunt (en daar ook gebruik van wil maken), maar niet met torenhoge rekeningen wil komen staan, is een SIM Only + Internet abonnement de ideale oplossing.

Klik hieronder op de links voor een lijst met alle SIM Only abonnementen inclusief mobiel internet van de betreffende provider.

Vodafone SIM Only + Internet abonnementen
T-Mobile SIM Only + Internet abonnementen
Telfort SIM Only + Internet abonnementen
KPN SIM Only + Internet abonnementen
HI SIM Only + Internet abonnementen
Ben SIM Only + Internet abonnementen

SIM Only + Internet Acties

Bij verschillende providers zijn er tijdelijk zeer scherpe SIM Only + Internet Acties. Hieronder een opsomming van de SIM Only + Internet acties per provider.

T-Mobile SIM Only + Internet acties

Vodafone SIM Only + Internet acties

Bij een 2-jarig Vodafone Bel+SMS+Web SIM Only abonnement krijgt u maar liefst 24 maanden gratis internet. Bij Vodafone geldt bij zowel de 2- als de 1-jarige SIM Only + Internet abonnementen een korting van 40% op de aansluitkosten die slechts €9,50 bedragen. Klik hier voor de Vodafone SIM Only + Internet acties.

KPN SIM Only + Internet acties

Bij KPN krijgt u 50% korting op een Surf&Mail internetbundel, zolang uw abonnement loopt. Per maand betaalt u dus slechts €5,- in plaats van €10,-. Tevens geeft KPN tijdelijk maar liefst 80% korting op de aansluitkosten, die nu slechts €9,95 bedragen. Dit geldt voor zowel de 2- als de 1-jarige SIM Only + Internet abonnementen. Klik hier voor de KPN SIM Only + Internet acties.

Hi SIM Only + Internet acties

De SIM Only + Internetacties van Hi zien er als volgt uit: U krijgt 50% korting op een Eindeloos Online internetbundel, zolang uw abonnement loopt. Eindeloos Online kost dan slechts €5,- in plaats van €9,95 per maand. Ook bij Hi krijgt u op zowel de 1- als de 2-jarige abonnementen 80% korting op de aansluitkosten die ook hier slechts €9,95 bedragen. Klik hier voor de Hi SIM Only + Internet acties.

Telfort SIM Only + Internet acties

Bij Telfort krijgt u gedurende 25% van de looptijd van het abonnement een korting van maar liefst 75% op Surf&Mail Unlimited. Bij een 2-jarig SIM Only + Internet abonnement betaalt u dus slechts €2,50 per maand gedurende de eerste 6 maanden. Bij een 1-jarig abonnement geldt hetzelfde, maar dan voor de eerste 3 maanden. Bij zowel de 2- als 1-jarige SIM Only + Internet abonnementen krijgt u ook bij Telfort 80% korting op de aansluitkosten, die slechts €9,95 bedragen. Klik hier voor de Telfort SIM Only + Internet acties.

Voor de populairste toestellen van dit moment kijk ook op Samsung Galaxy S en HTC Sensation XE